Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Castellane Chunky Sneaker

Tidsriktig og lett chunky sneaker med dobbeldemping i form av en perforert dempet innersåle og fulldempet yttersåle som gir ekstra god komfort. Joggeskoen er i imitert skinn med tøffe detaljer i PU og neopren og har snøring for individuell tilpasning. Logo på tunge og praktisk pulltab på hælkappe. Mer

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
699,-
Velg størrelse:
 • Tidsriktig og lett chunky sneaker med dobbeldemping i form av en perforert dempet innersåle og fulldempet yttersåle som gir ekstra god komfort. Joggeskoen er i imitert skinn med tøffe detaljer i PU og neopren og har snøring for individuell tilpasning. Logo på tunge og praktisk pulltab på hælkappe.

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 603
  Artikkelnummer: 7242780

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.