Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!
Akkurat nå! Fri frakt

Emelyn Boots

Elegant ankelstøvlett i skinn med tidsriktig “block heel” og krokodillemønster. Glidelås på innsiden og pulltab bak for enkelt å kunne ta skoen av og på. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
849,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Elegant ankelstøvlett i skinn med tidsriktig “block heel” og krokodillemønster. Glidelås på innsiden og pulltab bak for enkelt å kunne ta skoen av og på.

  Materialer: Skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7245619

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.