Gå til innhold

Tristrap 2 Sneaker

Klassisk sneaker med tre borrelåser og delikate pyntedetaljer på oversiden. Den komfortable joggeskoen er laget i slitesterkt allværsmateriale og har myk hvit yttersåle. Logo på hælkappe. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
599,-
Velg størrelse:
 • Klassisk sneaker med tre borrelåser og delikate pyntedetaljer på oversiden. Den komfortable joggeskoen er laget i slitesterkt allværsmateriale og har myk hvit yttersåle. Logo på hælkappe.

  Materialer: Tekstil i allværsmateriale
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7240814

  Tåler ikke vask.

  Tørkes med våt klut

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.