Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Valbelle Chunky Sneaker

Tidsriktig lett og komfortabel Chunky Sneaker med fulldempet yttersåle i phylon. Joggeskoen er i imitert skinn, har snøring for individuell tilpasning og fine detaljer. Logo og pulltab på hælkappe. Musthave for høsten! Mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
699,-
Velg størrelse:
 • Tidsriktig lett og komfortabel Chunky Sneaker med fulldempet yttersåle i phylon. Joggeskoen er i imitert skinn, har snøring for individuell tilpasning og fine detaljer. Logo og pulltab på hælkappe. Musthave for høsten!

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7241015

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med en fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.