Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Tim Ministripe V-Neck Genser

Stripet genser i behagelig finstrikket 100% bomull med v-hals. Genseren har brodert logo på brystet og vrangbord nederst og på ermet. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
449,- før 899,-
Velg størrelse:
 • Stripet genser i behagelig finstrikket 100% bomull med v-hals. Genseren har brodert logo på brystet og vrangbord nederst og på ermet.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7220628

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.