Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Colombe Weekend Bag

Maritim weekend bag i vasket bomull og klassisk tricolore fargekombinasjon. Den anvendelige bagen har praktiske bærehåndtak, glidelåslukning på toppen, en utvendig lomme med glidelås og en innvendig lomme. Sporty logotering. Lengde: 63cm Bredde: 34cm Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
559,- før 799,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Maritim weekend bag i vasket bomull og klassisk tricolore fargekombinasjon. Den anvendelige bagen har praktiske bærehåndtak, glidelåslukning på toppen, en utvendig lomme med glidelås og en innvendig lomme. Sporty logotering. Lengde: 63cm Bredde: 34cm

  Materialer: 60% bomull 40%polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243238

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.