Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Levering & frakt

Nedenfor finner du informasjon om frakt og levering.

PÅGRUNN AV DEN PÅGÅENDE COVID-19 SITUSAJONEN, KAN DET FOREKOMME NOEN FORSINKELSER PÅ VÅRE LEVERANSER. VI JOBBER IHERDIG FOR Å OPPRETTHOLDE VÅRE OPPGITTE LEVERANSETIDER, MEN DET KAN FOREKOMME FORSINKELSER FRA VÅRE LEVERANDØRER OG/ELLER SPEDITØRER. VI BEKLAGER EVENTUELLE ULEMPER DETTE KAN MEDFØRE OG HÅPER PÅ FORSTÅELSE FOR DETTE. 

Vi leverer til alle adresser i Norge unntatt Svalbard og Jan Mayen. Normal leveringstid er 2-4 virkedager etter mottatt bestilling.

I kampanjeperiode og ved høytider kan normal leveringstid avvike.

Etter ordren er mottatt vil du motta en ordrebekreftelse på din e-post. Når pakken sendes fra vårt lager vil du få beskjed fra oss, og du vil motta en e-post fra PostNord med sporingsnummer. For sporing av pakken anbefaler vi å benytte PostNords sporingsapp. Vil du ikke laste ned appen, finnes den samme tjenesten selvfølgelig på pc-en. Gå til Pakkesporing.

Hvis ordren ikke er hentet etter 14 dager bli den returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Pris og leveringmåte:

  • Mypack Collect - Du henter pakken på utleveringssted. Frakt kr 59,-.
  • Levering på døren - Frakt 89,-.