Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Om Jean Paul

Jean Paul lager klær til den kvalitetsbevisste kunde, og tilbyr en rekke essensielle plagg som hører hjemme i garderoben til både dame og herre.

Kolleksjonene har plagg med klassisk særpreg, samtidig som de oppleves som tidsriktige. Jean Paul er opptatt av god kvalitet og passform, og ønsker at du som kunde skal kunne bruke plaggene og alltid føle deg velkledd - uavhengig av anledning.

 

DET MEST KLASSISKE PLAGGET ER UTVILSOMT DEN FRANSKE STRIPETE SEILGENSEREN.

Bakgrunn

Inspirert at en fransk maritim livsstil skapte brødrene Placht den første Jean Paul-kolleksjonen i 1977. Brødrenes motivasjon kom av et hull de opplevde i det norske klesmarkedet - mangelen på merkevarer som lagde funksjonelle,men stilige fritidsklær.

Jean Paul ble derfor den første merkevaren i Norge som kun fokuserte på fritidsklær til forbrukermarkedet.

Tidligere logo til Jean Paul Det aller mest klassiske plagget er utvilsomt den franske stripete seilgenseren, Breton. Den ble opprinnelig brukt av løkselgere fra Bretagne, for å ha et plagg som gjorde de lett gjenkjennelig på god avstand.

Disse tidløse stripene er fortsatt en gjenganger i Jean Paul-kolleksjonene, og stammer helt tilbake til opprinnelsen av merkevaren.

Nøkkelinformasjon

  • Jean Paul er også tilgjengelig i butikkjedene Boys of Europe, VIC og Match.
  • Jean Paul er en del av Voice Norge AS, et av Norges største moteselskap.