Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

FRI FRAKT ved kjøp over 600kr! Levering rett hjem

Danielle Jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
449,- før 1 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

FRI FRAKT ut helgen!

Levering på døren

30 dagers returrett

Feminin jakke med lett 60 grams vattering og integrert hette. Jakken har sveisede tuneller og matchende elastisk ribstoff i sidepanel og på undererm. Jakken kommer i hvit med beige kontrastfôr, og i navy farge med korallrosa kontrastfôr. Jakken har innvendig tricolorefarget nakkehempe, glidelåslommer med logo og har en figurnær passform. Liten metallbadge på venstre erm. Modellen er 186 cm høy og bruker str S Les mer

 • Feminin jakke med lett 60 grams vattering og integrert hette. Jakken har sveisede tuneller og matchende elastisk ribstoff i sidepanel og på undererm. Jakken kommer i hvit med beige kontrastfôr, og i navy farge med korallrosa kontrastfôr. Jakken har innvendig tricolorefarget nakkehempe, glidelåslommer med logo og har en figurnær passform. Liten metallbadge på venstre erm. Modellen er 186 cm høy og bruker str S

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7245909

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

  Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

  Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
  Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.