Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå! FRI FRAKT

Azur sandal

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
374,- før 499,-
Velg størrelse:

Akkurat nå: Fri frakt!

Levering på døren

30 dagers returrett

Elegant og stilren slip-on sandal i imitert skinn. Remmene er tilpasset for god passform på foten. Sandalen har remmer med lekker flettedetalj på vristen. Gummisålen er riflet med en liten forhøyelse på hælparti som i kombinasjon med en dempet innersåle gir god komfort. Les mer

 • Elegant og stilren slip-on sandal i imitert skinn. Remmene er tilpasset for god passform på foten. Sandalen har remmer med lekker flettedetalj på vristen. Gummisålen er riflet med en liten forhøyelse på hælparti som i kombinasjon med en dempet innersåle gir god komfort.

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7247005

  Tørkes av med fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

  Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

  Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
  Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.